Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü’nün en uzak noktalara bile dokunan hizmetleri vatandaşlar tarafından takdir görüyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü’nün en uzak noktalara bile dokunan hizmetleri vatandaşlar tarafından takdir görüyor. Fen işleri Müdürlüğü toplamda 250 Bin Ton malzeme serimi ile kısa zamanda önemli bir hizmeti gerçekleştirdi. Yürütülen asfalt, yama, bakım ve onarım çalışmaları ile yolların, cadde ve sokakların ihmal edilmişlikleri gideriliyor. Kısıtlı imkanlarla yapılan hizmetler her geçen gün daha çok hizmete kavuşulacağının kanıtı olma hüviyeti taşıyor.

Uzak, yakın demeden her mahalleye hizmet götürmeye gayret eden Ereğli Belediyesi’nin çalışmalarından Zengen Mahallesi de ihtiyacı olan hizmeti aldı. Bu kapsamda Zengen Mahallesi’ne 198 Bin m² kilitli parke taşı, 15 Bin metre stabilize yol, 396 Bin ton alt temel, stabilize yol reglaj çalışması (yayla yolu), 500 adet mezar taşı, yol kumlama ve tabliye beton üst yapı hizmetleri gerçekleştirildi.

Hizmetler İçin Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür eden Zengen Mahalle Muhtarı Bayram Işık bundan sonra da hizmetin artarak mahallelerinde ve Ereğli’de devam edeceğine inandıklarını belirtti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim