Başkan Tutal'ın Özel Eğitim İş Uygulama öğrencileri ziyaretleri sırasında Şöhret Can  “Başkanım beni umreye gönderebilir misiniz?” diye istekte bulunmuş, Başkan Tutal, isteğini yerine getirmek için gerekli girişimleri yapacağının sözünü vermişti. 

Seydişehir Belediyesi tarafından gerekli işlemleri tamamlanan Şöhret Can Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından ailesi ile birlikte umreye uğurlandı.

Seyitharun Cami önünden uğurlanan Şöhret Can “Şu anda çok mutluyum. Başkanıma ne kadar teşekkür etsem az. En büyük hayalimi gerçekleştirdi. Allah kendisinden razı olsun" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın kızlarının umre hayalini gerçekleştirmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Can Ailesi “Allah başkanımızdan razı olsun. Kızımız küçük yaştan bu yana  Kabe’yi görmek, ziyaret etmek istiyordu. Rüyalarında Kabe'yi görüyordu. Hayali gerçek oldu. Biz başkanımıza bize bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyoruz” dedi. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz diyen Başkan Tutal “Şöhret kızımız bizden diğer çocuklarımızdan farklı bir talepte bulundu. Bizde yıllardır yaşadığı özlemini gerçekleştirdik. Kendisine hayırlı yolculuklar diliyorum" diye konuştu.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim