Ekonomideki yaşanan gelişmeleri an be an takip ettiklerini belirten Ceylan, bu kapsamda yapılması gerekenleri anlatmaya devam edeceklerini vurguladı. GİV olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan "Enflasyonla Topyekun Mücadele" Programına destek verdiklerini dile getiren Ceylan sözlerine şöyle devam etti, "İşadamları olarak ülkemizin geleceği için sorumluluklarımız olduğunu biliyoruz. Bizlerde enflasyonla topyekun mücadele programı kapsamında üyelerimizle birlikte üzerimize düşeni yapacağımızı kamu oyuna saygıyla sunuyoruz.

Döviz kuru ile başlayan bu hareketlenmenin düşmanca bir yaklaşımla ülke ekonomisi bozmak, insanları psikolojik ve ekonomik olarak rahatsız etmek suretiyle birlik ve beraberliğimize kastederek, hem ekonomik hem sosyal açıdan zayıf düşürmek ve ülkemizin büyümesini durdurmak üzere yapıldığı aşikardır.  Hep birlikte enflasyonla mücadeleyi ve ekonomik saldırılara karşı koymayı başarabilirsek, hiçbir saldırı bize zarar veremeyecektir. 

Girişimci işadamları vakfı olarak üyelerimle birlikte zor şartlarda bile devletin ve milletin çıkarları için üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Kamu oyuna saygıyla duyurulur."

EMİNE ÖZDEMİR 

Editör: TE Bilişim