Geçtiğimiz günlerde Yeni Meram Caddesinde hizmete başlayan ve işletmeciliğini Konya Basınının yakından tanıdığı İsa Gökhan Duysak’ın yaptığı Dinameat Burger, anlamlı bir etkinliğe imza attı. 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle işletmelerin tamamının değişik etkinliklere ev sahipliği yaptığını ifade eden Duysak, “Her iş yeri sahibi bu gün için bir takım programlar düzenleyerek müşterilerine hizmette bulundu. Bizler de Dinameat Burger ailesi olarak ‘En güzel sevgi karşılıksız sevgi’ adı altında bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Ve bu karşılıksız sevgiyi en çok hak eden kesim ise vatan için canlarını siper eden şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları olduğunu düşündük. 

Bu düşünce çerçevesinde 14 Şubat Çarşamba günü yapmış olduğumuz tüm ciroyu Şehit Aileleri Derneği’ne bağışlama kararı aldık. Bu özel günde Vatanı, Bayrağı, Ülkesi ve bizlerin daha rahat yaşaması için gözünü kırpmadan can vererek o yüce mertebeye ulaşan şehitlerimizin aileleri için küçükte olsa bir katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana yoğun ilgiyle takip edilen Dinameat Burger'in bu güzel düşüncesi de müşterileri tarafından takdirle karşılandı. Etkinlik çerçevesinde Konya Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden İsa Gökhan Duysak, Dernek Başkanı Recep Pekdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile uzun süre sohbet etti. Dernek Başkanı Pekdemir ve ise yaptığı açıklamada Dinameat Burger Ailesi’nin bu anlamlı davranışı karşısında duygulandıklarını ifade ederken, “Başta İsa bey olmak üzere bu güzel düşünceye destek veren herkese tüm şehitlerimiz ve aileleri adına teşekkür ediyoruz” dedi. Dernek Başkanı Recep Pekdemir ve Yönetim Kurulu Duysak’a plaket takdim etti.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim