Çelik Bellona Showroom'un açılış kurdelesini AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ve Ayşe Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Haşmet Okur, Beşiktaş Jimlastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli, Kale Pazarlama Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Celal Çelik ve Kale Pazarlama Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Çelik ile sanatçı Şevval Sam kesti. Açılışa ayrıca iş dünyasından ve sanayi dünyasından bir çok isim katıldı.
BOYDAK VE ÇELİK AİLESİ KONYA'DA ÜRETİM ÜSSÜ KURMALI
Açılış programında konuşan AK Parti Milletvekili Mustafa Kabakcı, yeni bir iş modelinin meydana geldiğini belirterek, “Artık sizin nerde bir fabrikanız varsa sizin sınırlarınız orasıdır. Bu iki ailenin Konya'ya büyük katkıları oldu ve olmaya da devam edecek. Mağazanın Konya'ya hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu. Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk de, mağazanın Konya'ya hayırlı olmasını dileyerek, Boydak ve Çelik ailesinden Kayseri ve diğer bazı illerde olduğu gibi Konya'da da bir yatırım üssü kurmalarını istedi. Kale Pazarlama Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Çelik de, Bellona'nın bölgede 26 noktada hizmet verdiğini belirterek, mağazanın Konya ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti.  
BOYDAK HOLDİNG BELLONA  İLE DÜNYAYA AÇILIYOR
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ise, Türkiye'nin en büyük Bellona Mağazası'nı açıyor olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek, şu ifadeleri kullandı: “Bugün 731. mağazamızı Konya'da açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ülke genelinde 2 bin 500'ün üzerinde mağazamız var. 25 yıl önce Konya'ya geldiğimde küçük esnaf olduğum ve Kayseri mallarına karşı bir önyargı olduğu için kimse mallarımı almak istemedi. Bu bizi tetikledi. Bugün ise en büyük mağazamızı Konya'ya açtık. 1 buçuk milyon metrekarelik bir alanda üretim yapıyoruz. 13 bin civarında çalışanımız bulunuyor. Amacımız çalışan sayımızı 14 bine çıkarmak. Ciromuzu yükseltmek. 30 bin metrekarelik bir alanda ve 600 kişinin çalışacağı bir fabrikayı da Diyarbakır'da önümüzdeki günlerde açıyoruz. Bellona ile dünyaya açılıyoruz. Mobilya taşınması zor bir ürün. Bu nedenle yerinde üretime öncelik veriyoruz.  Brezilya'daki fabrikamızı da önümüzdeki günlerde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı. Protokol konuşmalarının ve açılış törenin ardından Şevval Şam, hayranları için imza programı düzenledi.   
KERİM ATICI

Editör: TE Bilişim