Halı Saha sektörüne 2004 yılında Selçuklu Halı Saha işletmeciliği ile giren ve 2006 yılında şirketleşerek faaliyetini sürdüren, daha sonra da bu yılın başında Emir Halı Saha’yı hizmete açan Emza İnşaat ve Spor işletmeleri Limited Şirketi standartlar üzerinde yer alan yeni yeriyle 5 yıldızlı hizmet kalitesini yaşatıyor. M.Zahid ve Edip Emre Görgüligil kardeşlerin birlikteliği ile kurulan Emza İnşaat ve Spor işletmeleri Ltd. Şti, spor işletmeciliği sektöründe yenilikleri tespit ederek müşterisinin hizmetine sunmayı kendine amaç ediniyor.
Amacını "Halı sahada top oynamayı seven insanlara en iyi hizmeti sunmak" olarak belirleyen şirket, Selçuklu Halı Sahayı 2004 yılında İstanbul yolu üzeri oto parçacılar sanayi sitesi yanında, ikinci işletmesini ise bu yılın başında Emir Halı saha olarak Fevzi çakmak Mahallesi Galericiler girişinde hizmete açtı. Bu yıl açılan ve 2385 metrekare toplam hizmet alanı olan Emir Halı Sahanın 1125 metrekaresi saha olarak kullanılırken 300 metrekaresi Kafeterya ve hizmet binası olarak kullanılıyor. Geniş alanı ferah ortam oluşturmak için oldukça lüks kullanan emir Halı saha, Otoparkın yanı sıra 7 kişilik soyunma odaları, 12 kişilik saunası ve Masa Tenisi alanı ile eksiksiz bir ortam sunuyor. Maçları izlemek için gelenlerin keyifli vakit geçirmesi adına masa tenisi aktivitesinin yanı sıra ileriki süreç içinde değişik aktivitelerinde yer alacağı Emir Halı Saha’da, Bireysel müsabakaların yanı sıra turnuvalarda gerçekleşiyor.
Şuana kadar Türkiye Futbol Federasyonu ve NİKE ortak turnuvasının Konya ayağı ile SGK gibi önemli sorumluluk isteyen turnuvaların yapılmış olması işletmenin kalite standardının geçer not aldığının göstergesi olarak ifade ediliyor.
Çağı yakalamanın, teknolojiye yapılan yatırımlarla mümkün olacağı düşüncesini ilke edindiklerini ve daima müşteri memnuniyetini temel alarak faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Emir Halı Saha Genel Müdürü Edip Emre Görgüligil, sahalarının Kauçuk granül dolgulu, polietilen iplikten dokunan son sistem suni çim halılardan oluştuğunu hatırlattı. Futbol severlerin sorunsuz spor yapacağı ortam oluşturduklarını yenileyen Görgüligil, “Firma olarak ilkemiz; en kaliteli hizmeti müşterimize sunmak, bunu yaparken de yapılan tesislerin insan sağlığı ve çevreye uygunluk şartlarına dikkat etmektir. Tertemiz havası ve çevresiyle iç içe hizmet vermeye devam eden tesisimiz gürültüden ve toz-dumandan uzak nezih spor yapmak isteyenlerin uğrak yeri ve vazgeçilmez alışkanlığı haline geldi. Gösterilen bu teveccühe layık olmaya çalışan şirketimiz ağır maliyetlere rağmen yeniliklere ayak uydurup yeni tesisi ile birlikte eski tesisi de yeni geliştirilen sistemlerle değiştirip bölge halkının hizmetine geçmiştir. Bu sistemle kum yerine granür kullanılarak daha yumuşak ve daha sağlıklı bir zemin oluşturuldu. Böylece halı sahada maç yapanların korkusu olan sakatlanma riskini en aza indirdi” dedi.
Editör: TE Bilişim