Eminevim, El Birliği adını verdiği faizsiz sistemiyle ev sahibi olmak isteyenlere farklı çözümler sunuyor. Her ay farklı illerde tapu teslim töreni düzenleyen Eminevim, Konya’da gerçekleştirdiği törende 730 aileye tapularını teslim etti. Bayır Diamond Hotel -  Convention Center’da düzenlenen programa Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün, Eminevim Konya Bölge Müdürü Arif Yılmaz , Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri, bölge yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

KONYA BİZİM İÇİN BAŞKA

Programın açılış konuşmasını yapan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Biz 25 yıldır Konya’dayız. Bu 25 yılın ilk 15 yılında otomobil teslimatımız oldu. Son 10 yıldır konut teslimatımız var. Türkiye genelinde 76 bin otomobil, 36 bin konut vermek süretiyle Eminevim hizmetini Türkiye’nin tamamına sunduk ama Konya bizim için başka bölge. Konya ikinciliğe, üçüncülüğe oynayan bir bölgemiz. Konya’da bu akşam bin kişilik bir yemekle bizden ev otomobil alan müşterilerimizle ve bizi yakından tanımak isteyenleri davet ettik. Konyalılar bizi yakından tanır, Konyalıları da biz tanırız. İnşallah hayırlı bir program olacak” dedi.

 2017 YILINDA 20 BİN TESLİMAT YAPTIK

Toplumun her kesimden insan, her bütçeye uygun koşulda otomobil sahibi olma imkanı ve fırsatına sahip olduğunu ifade eden Eminevim Türkiye Satış Müdürü Sezai Gök, “ Yönetim Kurulu Başkanımız Emin Üstün bey’in yaklaşık 15 yıl önce Eminevim sistemini kurması ile banka kapılarına savrulan milletimiz böylelikle ev hayalini hem gerçekleştirme imkanı en önemlisi ise de helal yoldan ev sahibi olma imkanı sağlamış oldu. 2017’de Türkiye genelinde yaklaşık 10 bin konut,8 bine yakında otomobil olmak üzere toplamda 20 bine yakın teslimat yaptık. Kısaca aylık Bin500 teslimat yaptık. Sadece Konya bölgemizde 2binbeşyüz yakın konut, 2 bine yakında otomobil teslimatı yaptık” dedi.

EMİN ŞİRKETLER GRUBUNUN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ KONYA 

Emin Şirketler Grubuna Konya’nın en büyük desteği verdiği ifade eden Gök, “ 2017’de Türkiye TL olarak yaptığımız rakamlara bakıldığında 1.5 milyara yakın, aylık olarak 120 milyon ,bu rakamlara bölgesel olarak dağılımına bakıldığımızda İstanbul’dan sonra en yüksek payı Konya’mız almış kısacası 2017 yılında Konya bölgemizde 300 milyona yakın,aylık olarak 25 milyona yakın ödeme yapmışsız. Bir yılda yaptığımız bütçenin her ay yaklaşık yüzde 20sini Konya bölgemizde yapmış durumdayız. Konya’da toplam aktif ödeme yapan müşteri sayımız 8 bini geçti. Bu istatiksel veriler gösteriyor ki elbirliği sistemimize, Emin Şirketler Grubuna en büyük destek veren Konya bölgemiz oldu” ifadelerini kullandı.

101 ŞUBEMİZLE HİZMET EDİYORUZ 

Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün ise, “ Bizler büyüklerimizden her zaman insanlığın birbirine yardım etmesi gerektiğini duyduk. Bizler her zaman, olanın olmayana vermesi gerektiğini, insanların birbirlerine destek olarak tüm zorlukları aşabileceğini ve birlikten kuvvet doğacağını duyduk. Mayasında böyle samimi niyetleri olan, mayasında böyle halis amaçları olan şirketimiz, dimdik ayakta tutabilmek, geleceğe daha emin taşıyabilmek ve bizden sonraki nesillere layığla teslim edebilmek için, köklerimizden gelen samimi ruhumuzu kaybetmeden ,şirketimizdeki kuruluşundaki duayı unutmadan,bugün Türkiye’nin bir çok yerinde bulunan 101 şubemizle 36bin 424 sayısına ulaşan konut teslimatımızla yenilerini eklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Programda 730 aileye tapuları toplu halde teslim edildi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim