Açılışta yapılan konuşmalarda, sendikaların hak arama mücadelesini ortak yürütülmesi mesajı verildi. Açılışa Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-İş Eski Genel Sekreteri Mehmet Altıntop, Beyşehir İlçe Temsilci Altan Ateş, yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu, Seydişehir, Hüyük temsilcileri, diğer eğitim sendikaların temsilcileri, CHP Beyşehir İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, yönetim kurulu üyeleriyle sendika üyeleri katıldı. 

Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit konuşmasında sendikaların hak arama mücadelesinde birlikte hareket etmesi gerekir diyerek, “Bugün Beyşehir de temsilciliğimizi açıyoruz. Hayırlı olsun. Sendikacılık bir hak arama anlayışında olmalı ve bütün sendikaların hak arama mücadelesini birlikte vermesi gerekir. O zaman hak arama mücadelemizi başarırız. Eğitim çalışanlarının sorunları ortaktır. Bu sorunlarımızın çözümünü birlikte takip etmeliyiz. İş kolumuzdaki hak arama mücadelesinde hiçbir sendika ayrımı yapmadan mücadele edeceğiz. Beyşehir temsilciliğimizde aynı anlayışla çalışacak ve mücadele edecektir. Açılışımıza katılan üyelerimize ve diğer sendika temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.

 Eğitim-İş Beyşehir Temsilcisi Altan Ateş açılış konuşmasında Beyşehir de bütün eğitimcilerin sorunlarının çözümü için çalışacaklarını belirterek, “Beyşehir de sadece üyelerimizin değil, tüm eğitim çalışanlarının soranlarına çözüm olabilmek için çalışacağız. Eğitim ve bilim emekçilerinin tümünü kucaklayarak sorunlarını yetkili birimlere ve kamuoyuna duyurmak için mücadele edeceğiz. Hak arama mücadelesinde iş kolumuzdaki tüm sendikalarla birlikte mücadele edeceğiz. Açılışımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Eğitim-İş Beyşehir temsilciliğinin açılışı gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim