Keleşoğlu’nun vefatının 5. yıldönümü anma törenine Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen, Keleşoğlu ailesi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adına Genel Sekreter Ercan Uslu, Karaman Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Konya protokol üyeleri, Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz Adem Açıkgöz, Selçuk Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okutan, Dekanlar, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı yönetici ve üyeleri, Selçuk Ecza Deposu ile As Ecza Deposu yönetici ve çalışanları, ile çok sayıda Keleşoğlu ailesi, akraba ve seveninin katıldığı bir törenle dualarla anıldı.

Tören de konuşan Selçuk Ecza Holding, Selçuk ve AS Ecza Deposu ile Ahmet –Nezahat Keleşoğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Sonay Gürgen, “14 Ocak 2015’te kaybettiğimiz vakfımızın, şirketlerimizin kurucusu ve yönetim kurulu başkanımız Merhum Ahmet Keleşoğlu insanlığı, beyefendiliği, yöneticiliği, ilkeleri ve hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla hepimize örnek olmuş, eğitim gönüllüsü ve hayırsever bir adamıdır.

Merhum Keleşoğlu hem iyi bir iş adamı bunun yanı sıra iyi bir hayırseverdi. Ülke genelinde yaptığı hayırseverliği özellikle eğitimde olmuştur. Şu anda binlerce öğrenciye burs verilmektedir. Vakfımız N.E.Ü İlahiyat Fakültesi ve Karaman’da ise Diş Fakültesi okul ve hizmet binalarını yaptırmaktadır. Saymakla bitmez Vakıf hizmetlerimizi artırarak devam ettirmekteyiz. Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayırseverliği yolunda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin beşinci yılında, her geçen gün daha da büyüyen özlemle, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ercan Uslu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Konya Eczacılar odası Başkanı Adem Açıkgöz SÜ rektörü Prof. Dr. Süleyman Okutan ve Keleşoğlu aile mensupları hayırsever işadamı merhum Ahmet Keleşoğlu hakkında kısa birer konuşma yaptı.

Protokol konuşmalarının ardından Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nu anma töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş’ın yaptığı dua ile son buldu.      

Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin beşinci yılı anma törenine katılan misafirlere çikolata ve şeker ikram edildi. Ayrıca Selçuk Eczası Deposu Hizmet binasında katılımcı misafirlere yemek ikram edilirken, ayrıca Selçuk Ecza Deposu önünde ise Merhum Ahmet Keleşoğlu adına lokma tatlısı dağıtıldı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim