Sosyal, Kültürel  etkinliklere büyük önem veren Konya Eczacılar Odası Başkanlığı son olarak Eczacılara yönelik Aromaterapi eğitimi verdi.  Konya Eczacılar odası Ahmet Keleşoğlu sosyal tesisleri içerisinde yer alan Konferans salonunda gerçekleştirilen Aromaterapi eğitimi ve Workshop’u  Uzm.Ecz. Hülya Eryılmaz Kayhan tarafından sinevizyon eşliğinde katılımcı eczacılara sunuldu.

Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Adem Açıkgöz “ Eczacılara yönelik olarak oda tarafından eğitim çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Son olarak Uzm.Ecz. Hülya Eryılmaz Kayhan tarafından Aromaterapi eğitimi ve Workshop’u   katılımcı eczacılaramıza sundu. Katılımın ve ilginin yoğun olması bizleri mutlu etmiştir. Eğitim veren Uzm. Ecz. Hülya Eryılmaz Kayhan’a odam adına teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim sonunda Konya Eczacılar Odası yönetim kurulu üyesi  Ecz Melek Karaman, günün anısına Uzm. Ecz. Hülya Eryılmaz Kayhan’a günün anısına bir plaket takdim etti. Eğitim semineri günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ile son buldu.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim