Selçuk As- Ecza Akademi ile Farmazi Akademini ortaklaşa organize ettikleri Eczacılara yönelik Mesleki Eğitim ve Gelişim toplantılarının Konya ayağının ikincisi Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı vekili Mehmet Yılmaz ve çok sayıda eczacının katılımıyla Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla start aldı. Yılmaz yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. Selçuk Ecza Deposu olarak bu yıl 60. yıl kuruluşumu kutlamanın halklı gururunu yaşıyoruz. Selçuk Ecza olarak eczacılarımıza yönelik ülke genelinde mesleki eğitim ve gelişim toplantılarımızı sürdürüyoruz. Bugün yine Konya’dayız. ve bu toplantılarının ikincisi gerçekleştiriyoruz.  60. yıl etkinlikleri kapsamında, İstanbul’ da startını verdiğimiz ve tüm Türkiye’ de, değişik illerimizde de gerçekleştirdiğimiz bu toplantıların 20.'sini yapıyoruz. Bugüne kadar 4 binin üzerinde eczacımızı mesleki eğitim konusunda bilgilendirdik. Hedefimiz ise Meslek yaşamlarında eczacılarımıza katkı sağlamak istiyoruz.

Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Konya’da doğduk ve Konya ya hizmet etmekten dolayı çok mutluyuz. Konya bizim bir parçamızdır” dedi.

Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz Âdem Açıkgöz, “Selçuk Ecza Deposunun eczacı meslektaşlarımıza yönelik mesleki eğitim ve Gelişim toplantılarının ikincisini Konya’da yaptıklarından dolayı Sayın Mehmet Yılmaz ve Farmazi eğitim ve danışmanlığa teşekkür ediyorum” dedi. 

Konya, Afyon ve Aksaray Ecza Odaları üye eczacıların katıldığı Mesleki Eğitim ve Gelişim toplantısı Ecz Gül kara’nın sinevizyon eşliğinde Medikal Malzeme de Eczacı Danışmanlığı konusunu detaylı bir şekilde katılımcı eczacılara anlattı. Eczacılara yönelik Mesleki Eğitim ve Gelişim toplantısını öğle yemeği için verilen aradan sonra ikinci bölümü gerçekleştirildi. İkinci bölümünde katılımcı eczacılara, Ecz Ahmet Nezihi Pekcan, "Eczacı Sanatı ve Majistral”  konularında bilgi aktardı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim