Salon hakkında bilgiler veren İşletme Sahibi Mahmut Güner, Karatay Kanal Caddesi’nde yer alan Zirve Düğün Salonu’nda en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyledi. 

SON TEKNOLOJİ ALT YAPI PROFESYONEL HİZMET

Kaliteli hizmetin öncelikli misyonları olduğunu belirten İşletme Sahibi Mahmut Güner, “Zirve Düğün ve Toplantı Merkezi, Konya’nın en büyük düğün salonu olma özelliğine sahip. Aynı zamanda en özel kır düğün bahçelerinden bir tanesi burada. Biz hem fiziki şartlar hem lezzetler hem de organizasyon olarak kusursuz bir hizmet gayesi ile yola çıktık. Allah’a şükür kısa zamanda çok büyük övgüler aldık. Burada en özel gününüz yani düğünlerinizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Salonumuz, 48 bin metrekare alana sahip. Bir adet kapalı 2 adet açık olmak üzere 3 ayrı salon bulunuyor. 650 araçlık kapalı, bin araçlık açık otoparkımız mevcut. Gece düğünlerinde 1200 kişiye kadar oturum alanı sunuyoruz.  Sadece düğünlerde değil iftar organizasyonlarınızda da Ramazan ayında hizmet veriyoruz. Tüm salonlarımız iftara açık. Aynı anda 4 bin kişiye yemek verebiliyoruz” dedi. Salonun teknik alt yapısının da son teknoloji olduğunu dile getiren Güner, profesyonel ses ve aydınlatma sistemleri ile eşsiz bir gece düğünü ortamı oluşturduklarını ifade etti. 

RAMAZAN’DA YANINIZDAYIZ

İftar davetlerinde kusursuz bir hizmet verdiklerinin altını çizen Mahmut Güner, “100 kişiden 4 bin kişiye kadar iftar daveti verebiliyoruz. Fiyatlar sayıya göre değişmektedir. Ustamıza güveniyoruz. Malzemenin en kalitelisini kullanıyoruz. Hijyene önem veriyoruz. Garsonlarımız tecrübeli arkadaşlar. Hem lezzette hem hizmette Konya’da adımız gibi ‘Zirvedeyiz’ diyebiliriz. Müşterilerimizi misafirlerine mahcup etmemek için mücadele etmekteyiz. Tüm Konya’yı salonumuza bekliyoruz” diye konuştu. 

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

Editör: TE Bilişim