Modalife Bölge Müdürü İbrahim Uslu ve Konya Modalife Hava Lojmanları Mağaza Sorumlusu Halil Boyacı, gazetemizin Reklam Koordinatörleri Fahri Altınok, Sami Kayalar ve İbrahim Büyükharbut’u ziyaret ederek Modalife hakkında bilgi verdi. 

Uzun bir süredir Konya’da hizmet verdiklerini dile getiren Modalife Bölge Müdürü İbrahim Uslu, Konyalıların Modalife mağazalarını beğendiğini ifade ederek, “ 2007 yılında Konya’ya iki şube açarak faaliyet gösteremeye başladık. Açıldığımız günden itibaren mağazalarımıza vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgiyi gördükçe Konya’da daha iyi ve kaliteli işlere imza atmak adına mağaza sayımızı yükselttik. 2017 yılı itibariyle 7 mağazayla vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. İlk günden itibaren edindiğimiz misyon ise “kendimiz üreteceğiz, kendimiz satacağız” oldu. Yine aynı istikrar ve özveri ile yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’de Modalife kadar şubeleşen bir firma yok. Bu konuda tek olmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm bunları gördükçe her geçen gün hedef yükselterek yurtdışına açılma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki tarafları büyüme isteğimiz işlerimize engel olmadığı gibi hâlihazırda teşekkür mektupları ve sözcükleri duymak ise bizleri daha fazla mutlu ediyor” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz dönemlerde uygulanan KDV indirimler hakkında da bilgi veren Modalife Bölge Müdürü İbrahim Uslu, “KDV indirimlerinin olması işlerimizde büyük bir hareketliliğe neden oldu. Bu hareketlilik her anlamda hem bizlere hem de vatandaşlara artı olarak dönüş gösterdi. Aynı durumun yeniden gündeme gelmesi ve uygulanması durumunda firma olarak destek veririz” dedi. 

Reklam Koordinatörümüz Fahri Altınok, Modalife’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim