Konya basınının yetiştirdiği duayen gazetecilerden, basın şeref kartı sahibi Ali Rıdvan Bülbül, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlerleyen yaşına rağmen mesleğinden kopmayan ve gazetecilik hayatında yapmış olduğu çalışmalarla derin hatıralar bırakan, Konya basınının çınarlarından Ali Rıdvan Bülbül’ün cenazesi bugün (Perşembe) Sutan Selim Camii’nden İkinci Namazı’na müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

BAŞKAN ALTAY’DAN TAZİYE MESAJI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, duayen gazeteci Ali Rıdvan Bülbül’ün vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Altay’ın mesajı şöyle:          “Konyamızın yetiştirdiği duayen gazetecilerden, Basın Şeref Kartı sahibi Ali Rıdvan Bülbül’ün vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet eden; birikimi ve tecrübesiyle çok değerli gazeteciler yetiştiren, tüm yaşamını mesleğini daha ileriye taşımak adına çalışarak geçiren Ali Rıdvan Bülbül, Konyamız için önemli bir değerdi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve basın camiasına başsağlığı diliyorum.”

KONYA GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN BAŞSAĞLIĞI

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü, TRT Konya temsilciliği görevlerinde de bulunan şair, gazeteci yazar Merhum Ali Rıdvan Bülbül beye Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, tüm basın camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir, duayen gazeteci Ali Rıdvan Bül-bül’ün vefatı ile ilgili taziye mesajı yayınladı. Özdemir, mesajında şunları söyledi: “Konya basının duayen isimlerinden, Konya Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından, Basın Şeref Kartı sahibi Ali Rıdvan Bülbül’ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Gaze-tecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet eden Ali Rıdvan Bülbül, Konyamızın için büyük bir değerdi. Konya basınına emeklerine hiçbir zaman unutmayacağız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve basın camiasına başsağlığı diliyorum.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim