Dost Eli Derneği gerçekleştirdiği kırtasiye yardımları ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Dernek 2019- 2020 eğitim öğretim yılı içerisinde eğitimini devam ettirecek olan 3 bin ilk ve ortaokul öğrencisinin kırtasiye ihtiyacını gideriyor.

Birçok yoksunluk içerisinde eğitim öğretim hayatını devam ettirmeye çalışan çocukların yanında olmaya çalışan Dost Eli  Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiği “Okulumda Yanımda Olur Musun ?”  isimli projenin 4. yılında çalışmalarına devam ediyor.

09 - 20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan proje ile Konya’nın ilçelerinde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencileri Dost Eli Derneği merkezine gelmeye başladı. Öğrencilere kırtasiye ihtiyaçlarının yanı sıra  giyim, ayakkabı,  kitap ve çeşitli hediyeler veriliyor. Öğrencilere yapılan yemek ikramının ardından düzenlenen gezi programı ile güzel bir gün geçirmeleri sağlanıyor. Dosteli Derneği’nden yapılan açıklamada, “Geleceğimizin mimarı olarak gördüğümüz çocuklarımız için yapılan bu özel çalışmaya destek veren tüm hayırseverlerin yanı sıra idari amirlere, öğretmen ve görevlilere ayrıca öğrencilere birebir ilgilenen gönüllülere sonsuz teşekkür ediyoruz” denildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim