Cumhur İttifakı AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, 31 Mart seçimlerin giden süreçte, ilçe merkezinde ve taşra mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak, onların talep, şikayet ve önerilerini alıyor. Beyşehir’i bir bütün olarak ele alıp, her yere eşit hizmetin gitmesi için çaba harcayacaklarını dile getiren Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, amaçlarının Beyşehir’i 2023 yılına en iyi şekilde hazırlamak olduğunu ifade etti. 

“Beyşehirimizi geçmişiyle barışık ve geleceği kucaklayarak hizmetlere kavuşturmak temel hedefimizdir” diyen Cumhur İttifakı AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, “Türkiye’nin 100. yılı olan 2023 Türkiye’sine hazır bir Beyşehir’i oluşturmak için hazırlanıyoruz. Tarihi, kültürü, coğrafyası ve doğal güzellikleri ile Sultan Alaeddin Keykubat’ın ‘cennet ya burasıdır, ya da buranın altındadır’ sözüne mazhar olmuş Beyşehir ve bu güzel ilçemizin güzel insanları için hizmet aşkıyla yola çıktık. Sizlere seçim beyannamemizle geldik. 5 yıl içerisinde ilçemizde gerçekleştireceğimiz projelerimizi açıklıyoruz. Beyşehir’imizi geçmişiyle barışık ve geleceği kucaklayarak hizmetlere kavuşturmak amacındayız. ”ifadelerini kullandı.

Yaşar, seçilmesi halinde dış mahallelerde hayata geçireceği seçim beyannamesinde yer alan projelere değinirken, seracılık projesine ayrı bir parantez açtı. Her yıl Beyşehir’in 55 dış mahallesinden 20 gence seracılık desteği vereceklerini anlatan Yaşar, “Beyşehir Belediyesi olarak yılda bin 100, 5 yılda 5 bin 500 gencimiz bu proje sayesinde tarıma yönlendirilerek istihdama ve üretime katkıda bulunacağız” dedi.

Bir süre önce Beyşehir’i ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Beyşehir Gölü’nün kirlilikten kurtarılması, arıtma tesislerinin yapılması, ilçeye millet bahçesi kazandırılması yönündeki sözlerinin ardından verdiği talimatlar doğrultusunda bu hususlarda çalışmalara başlandığını hatırlatan Yaşar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ilçe ziyareti sonrasında da sağlık yatırımlarının bölgeye kanalize edilmeye başlandığını söyledi. Beyşehir’in yeni Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın hekim eksikliğini bildirdikten sonra giderilmesi yönünde hemen talimat verdiğini anlatan Yaşar, “Beyşehir’de yeni bir acil servise ihtiyaç var. Bunu da Bakan Bey’e ilettik. Sağolsun bakanımız ‘seçimden sonra’ demedi. İnşallah ilçemize üçüncüsü kazandırılacak olan 112 Acil Servis istasyonumuzun açılışını da yapacağız. Aynı şekilde Üzümlü ve Huğlu mahallelerimizin ambulans ihtiyacının da hemen karşılanması talimatını verdi. Görüyorsunuz, daha seçilmeden, göreve gelmeden, seçim gelmeden Beyşehir’imize hizmetleri kazandırmaya başladık. Çünkü biz halis niyetle yola çıktık. Genciz, enerji doluyuz, Beyşehir’e ve bu yörenin insanına sevdalıyız. İlçemize hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyoruz. Gerçekten başaracağımıza inanıyoruz. Var gücümüzle bunun mücadelesini veriyoruz. İşte şimdiden muvaffak oluyoruz. İnşallah seçildikten sonra da ilçemize daha yapacağımız çok hizmet, kazandıracağımız çok yatırım, proje var” ifadelerini kullandı.

EMİNE ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim