Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından her yıl gerçekleştirilen İl Temsilcileri Koordinasyon Toplantısı'na bu yıl Konya İl Temsilciliği ev sahipliği yaptı. DSİ Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar ve 81 ilin temsilcileri katıldı. 

KONYA’DA BULUNMAKTAN MEMNUNUZ

Bu tür toplantıları her yıl yaptıklarını ifade eden Federasyon Başkanı Ersan Başar, "İl temsilcilerimizle Konya'da birayaya geldik. Temsilcilerimiz ile şehirlerinde yer alan kulüp faaliyetlerini ve federasyonun yaptığı çalışmaları konuştuğumuz bu toplantı için Konya'da bulunmaktan çok memnunuz. Toplantımızda yönetim kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimizle 2019 yılında yapacağımız faaliyetler ve mevzuatta oluşan yenilikler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Konya'da ilk kez gerçekleştirdiğimiz toplantı organizasyonunda kusursuz bir şekilde bizleri ağırlayan Konya İl Temsilcimiz Hüseyin Turan ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

KONYA’DA DAĞCILIĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Konya'nın ova imajının çok ötesinde güzel dağlara ve trekking rotalarına sahip olduğunu ifade eden Başar, "Konya'da dağcılık faaliyetlerine gönül veren birçok kulübümüz ve sporcumuz yer alıyor. Konya merkezi konumu sayesinde de diğer illerdeki faaliyetlere de destek oluyor. Bu noktadan hareketle Konya İl Temsilcimiz Hüseyin Turan ve ekibiyle daha sık istişarelerde bulunarak, Konya dağcılığını daha da ileri noktalara taşımaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim