Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla iftar programında biraraya geldi. Yapımı Karatay Belediyesi tarafından gerçekleştirilerek; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne devredilen Karatay Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte kurum bahçesinde kurulan iftar sofrasında 26. dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve  27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri iftar açtı.

İftar öncesi konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ramazan ayının birlik beraberlik ayı olduğunu ifade ederek birliktelik duygusunu pekiştirmek amacıyla aynı iftar sofrasında bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Hançerli, iftar sofrasında beraber oldukları tüm çocukları, kendi evlatları olarak gördüklerini belirterek, "Sizlerin iyi şekilde, topluma faydalı insanlar olarak yetiştirilmeniz ve eğitimlerinizi tamamlayarak buralardan ayrılmanız en büyük dileğimizdir. Bütün çalışmalarımız ve gayretlerimiz de buna yöneliktir. İnşallah sizler de gayret göstererek, milletimizin devletimizin size sağladığı bu güzel imkanları en iyi şekilde değerlendirerek hayata atılacaksınız. Sizlere çok değer veriyoruz." dedi. 

İftar programının ardından SKM çalışmaları kapsamında 26. dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta ve AK Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve 27. Dönem Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli vatandaşlarla Adalet Parkı'nda biraraya gelerek 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim