Citroen Yetkili Satıcısı KONMOT Motorlu Araçlar kampanyalara devam ediyor.  Citroen, Kasım ayı içerisinde bazı araç modellerinde yapmış olduğu 0 faizli kampanyalarla cazip fırsatlar sunuyor. Citroen’in Kasım aya özel yapmış olduğu kampanyalar hakkında açıklamalarda bulunan Citroen Konmot Satış Müdürü Onur Kunduracıoğlu, vatandaşların araçlarının fırsatlarının kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.

BİNEK OTOMOBİLLERDE 0 FAİZ İMKANI

Citroen C3, C-Elysée araçlarında 40 bin TL’ye 12 ay  yüzde o faiz kampanyası olduğuna dikkat çeken Citroen Konmot Satış Müdürü Onur Kunduracıoğlu, “ Kasım ayı içerinde Citroen C3, C-Elysée araçlarında 40 bin TL’ye 12 ay  yüzde o faiz kampanyamız var. Yine C3 Aircross ve C4 Cactus araçlarında 50 Bin TL’ye 12 ay yüzde  0 faiz kampanyamız mevcut.  Yine C4 Picasso ve C4 Grand Picasso modellerinde ise 60 bin TL’ye 12 ay yüzde  o faiz kampanyamız mevcut” ifadelerini kullandı.

TİCARİ ARAÇLARDA KAÇINILMAZ FIRSATLAR

Kredi kampanyası Citroën’in hafif ticari araçlarında da uygulandığına da dikkat çeken Citroen Konmot Satış Müdürü Onur Kunduracıoğlu, “ Citroën Jumpy ve Citroen Jumper modellerinde 40 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz kampanyası var. Yine Citroen Berlingo Panelvan ve Citroen Berlingo Combi modellerinde 50 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz kampanyası var. Citroen olarak ticari araç alacak vatandaşlarımıza uygun fiyatlar sunuyoruz.  Citroen c3 1.2 live puretech  benzinli aracımız 78 bin TL’den başlayan  fiyatlar ve40 bin TL’den başlayan fiyatlarla   12 ay yüzde  0 faiz imkanı sunuyoruz. Yine Berlingo Combi aracımız 86 bin 900 TL’den başlayan fiyatlardan , 50 Bin TL ’den 12 ay yüzde 0 faiz imkanı var” dedi. Citroen’in Kasım ayının sonuna kadar devam ettireceğini kampanyaların cazip fırsatlar sunduğuna ve araç almayı düşünen vatandaşların bu fırsatları kaçırmaması gerektiğine değinen Kunduracıoğlu,  Kasım ayı içerisinde yeni araç alacak Konyalıları Citroen Konmot’a davet ediyorum. Yapılan kampanyalar ve indirimler ciddi anlamda büyük fırsatlar sunuyor. Bu bağlamda ticari yada binek araç otomobil konusunda tüm müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim