Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdülkadir Karaduman Kulu’da bir dizi resmi kurum ve kuruluş ziyareti gerçekleştirdikten sonra Cuma namazının akabinde vatandaşlarla bir araya gelerek halkın problemlerini dinledi. Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kulu ’ya gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman Kaymakamlık ziyareti, Belediye Başkanlığı ziyareti, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma ziyaretinden sonra Kulu’lu işadamları ile bir araya gelerek Kulu Girişimci İşadamları Derneğinde işadamlarının sorunlarını dinledi, İşadamları ile temaslarının ardından Kulu Ziraat Odası'na geçen Milletvekili Karaduman burada çiftçilerin sorunlarını ve dertlerini dinledi.

Saadet Partisi Kulu İlçe Divan Toplantısına da katılan Karaduman ilçe teşkilatında Parti mensuplarına bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krize değinen Karaduman ülkemizde işsizliğin yüzde 20 seviyesinde olduğunu genç işsizliğin ise yüzde 27 olduğunu söyleyerek her dört gencimiz den bir tanesinin işsiz olduğunu ifade etti. Konuşmasını devam ettiren Karaduman milli görüş iktidarları döneminde merhum Necmettin Erbakan’ın öncülüğünde memleketimizin doğusundan batısına dört bir tarafına yapılan bütün fabrikaların teker teker satıldığını 14 yılda 60 milyar dolar gelir elde edildiğini buna rağmen bütçeden her yıl ödenen faizlerin artarak devam ettiğini dile getirdi. Karaduman mevcut iktidarın tarım ve hayvancılığa gerekli desteği 17 yıldır maalesef vermediğini bu bağlamda çiftçinin çok zor durumda olduğunu, özellikle tahıl ambarı Konya’da üretimin en yoğun bir şekilde yapıldığı Kulu’da çiftçilerin ürettiği ürünün karşılığını alamadığını söyledi.

İlçe Divan Toplantısının ardından Cuma namazını Kulu Merkez Camii'nde kılan Karaduman namazın ardından Kulu halkıyla buluştu burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karaduman tek tek vatandaşlarla kucaklaşarak hasbihal etti. Kulu programının sonunda esnafları işyerinde ziyaret ederek Kulu esnafının sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Program boyunca Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’a Saadet Partisi Kulu ilçe Başkanı Cihangir Yazıcı, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Küçükgünay, ilçe müfettişleri ve Kulu ilçe başkan yardımcıları da eşlik etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim