Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(SMMMO) Başkanı Abdil Erdal ve yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, oda başkanlığına seçilen Abdil Erdal ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, sivil toplum kuruluşlarının yanlarında olduklarını ve onların sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi. Hayırlı olsun ziyaretinde CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a, yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Ziyarette Sivil Toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Toplumsal birlikte önemli görevleri yerine getiren Sivil Toplum Kuruluşları ve odalarımız bizim için önemlidir. Başta toplumsal dayanışmayı geliştirme olmak üzere bireylerin yalnızlaşmasını önleyen ve manevi doyuma ulaşmalarını sağlayan önemli faaliyetler yürütmektedir. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımıza önem vermekteyiz. Konya SMMMO ilimizdeki önemli odalarımızdandır. Onların sorunlarının takipçisi olup, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Oda başkanlığına seçilen Abdil Erdal ve yönetim kurulunu kutlayarak başarılarının devamını dileriz” dedi.

‘SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜMÜNDE BÜTÜN PARTİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ’

Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, “CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Oda olarak yeni bir dönemi başlattık. Meslektaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacağız. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde odamızı daha aktif bir hale getirerek, kurumsallaşmaya ağırlık vereceğiz. Mesleki sorunlarımızın çözümü noktasında bütün partilerden destek beklediğimiz gibi, CHP’den destek bekliyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim