İlçe yatırımlarını ve projeleri anlatan Başkan Akyürek, Tuzlukçu'da bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait fidanlıkta da incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerde gerçekleştirdiği İlçe Meclisi programlarına Çeltik ve Tuzlukçu'da devam etti. AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Uğur Kaleli, Çeltik Belediye Başkanı Mehmet Ekizoğlu, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter YardımcılarıAbdülmelik Ötegen, Süleyman Şenol Aydın, daire başkanları, Meclis üyeleri, muhtarlar ve davetlilerin katıldığı programda Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelere yapılan ve yapılacak yatırımlar anlatıldı.

Toplantılarda muhtarların mahalleleri ile ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Akyürek, Çeltik ve Tuzlukçu'ya yapılacak ana cadde tanzimi, Şehir Konağı, mahalle yolları, altyapı ve diğer yatırımlar hakkında bilgi verdi. Toplantıların ardından Tuzlukçu'da bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait fidanlıkta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez dışında oluşturdukları ilk fidanlıklardan birinin Tuzlukçu'da 200 dönümlük bir alanda bulunduğunu söyledi. Başkan Akyürek, bölgeye katkı sağlayan fidanlığın hem üretim yaptığını hem de çalışanların eğitimini sağladığını da sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim