Konya'nın yerel gücü olan ve AVM alanında büyük atılımlar yapan Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri'nin 11'inci şubesi, Ahmet Özcan Caddesi'nde düzenlenen törenle açıldı. Çelikkayalar Alışveriş Merkezi Ahmet Özcan Caddesi Şubesi'nin açılışına Konya Valisi Muammer Erol,  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, CHP İl Başkanı Bekir Yetiştirici, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Ünlü İşadamı Nusret Argun, STK temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. 

HEDEF BU YIL İKİ MAĞAZA DAHA AÇMAK

Açılış töreninde konuşan Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Genel Müdürü Ali Kaya, her yıl bir yeni şubenin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, 11'ncı şube dâhil 430 kişiye istihdam sağladıklarını kaydetti. 2015 yılı içerisinde 2 yeni şubeyi daha Konya'ya kazandıracaklarının söyleyen Kaya, "Konya'da en güçlü yerel market olma yolunda ilerliyoruz. Amacımız hizmetin, kalitenin en iyisini sunmak. Büyüyen Konya'da biz de Çelikkayalar olarak büyümek istiyoruz" dedi. Kaya, yeni mağazanın 600 metrekare alanda 300 kişiye hizmet eden bir AVM olduğunu ifade etti.

KONYAMIZIN MARKALARI GURUR VERİYOR

Konya'nın yerel AVM'lerinin gelişiminin kendilerine mutluluk verdiğini dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, "Konyamızın artık kendi AVM'leri, kendi ürünleri olan büyük bir şehir. Bugün de Konyamızın gücü Çelikkayalar'ın 11. Şubesini hizmete açıyoruz. İnşallah bu sayının 111'e ulaştığını ve Türkiye'de, hatta dünyada şubeleşen bir marka olduğunu da görürüz. Bizim markalarımız en iyi olmayı hak eden markalardır. Tekrar Kaya ailesini tebrik eder, helalinden bol kazanç diler, yeni mağazamızın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Programda, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, KTO Başkanı Selçuk Öztürk de, selamla konuşması yaptı. Konuşmaların ardından yapılan duayla Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri'nin Ahmet Özcan Caddesi Şubesi protokol üyeleri tarafından açıldı. Açılışta Mehter Takımı ve Grup Kaşıks da sahne altı.

YATAĞANLI OSMANAĞA İLE İŞBİRLİĞİ

Öte yandan unlu mamuller sektöründe dev bir marka olan Yatağanlı Osmanağa ile Çelikkayalar AVM işbirliği yaptı. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki şubede de Yatağanlı Osmanağa'nın unlu mamulleri satılacak. Aynı uygulama yeni marketlerde de devam edecek.

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

Editör: TE Bilişim