Yalçın Özel Öğretim Kursları tarafından organize edilen Ordu-Veli ve Öğrenci Elele etkinliğinde Afrin'de kahramanca mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin asil evlatları Mehmetçiğe destek ve tüm şehitlere dua edildi.

Yalçın Özel Öğretim kursları öğrencilerinden gelen talep üzerine (Afrin harekâtına tam destek ve asker ve tüm şehitlerimize dua etme) etkinliği Yalçın Özel Öğretim kursları yönetimi tarafından olumlu karşılanarak Merkez ve Zindankale Şubesindeki tüm öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla “Ordu, Veli ve Öğrenci Elele" etkinliği gerçekleştirildi.

Yalçın Öğretim Kursları Merkez Binası önünde bir araya gelen öğrenci, öğretmen ve öğrenci velileri ilk önce Türk bayraklarını hava kaldırarak bir arkadaşlarının eşliğinde Türk komando marşını hep birlikte okudular. Ardından Tahir Paşa Camii İmam Hatibi Bayram Kavas oğlunun okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ardından tüm asker ve şehitlerimiz için yaptığı dua ile devam edildi.

Yalçın Öğretim Kursları tarafından organize edilen etkinlik, Merkez binaya asılan dev Türk bayrağı ile sona erdi. Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “Öğrencilerimiz tarafından gelen bu etkinlik bizleri hem mutlu etti, hem de gururlandırdı. Bizler adına Afrin’de kahramanca mücadele eden ordumuzun yanında olduğumuzu göstermek adına bu etkinliği öğrenci, öğretmen ve yöneticiler birlikte organize ettik. Bizler her zaman Türk ordusunun arkasındayız. Şayet bizlere de görev düştüğü takdirde Çanakkale’de olduğu gibi görev yapmaya hazırız. Merkez ve Zindankale Şubemizde Afrin harekâtına ve Türk ordusuna desteğimizi göstermek adına Türk Bayraklarını astık. Bu etkinlikte emeği geçen öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimizi teşekkür ediyorum" dedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim