Konya Büyükşehir Belediyesi, 21 Kasım Pazartesi günü itibariyle Ahmet Hamdi Göğüş, Başak, Karakayış ve Ali Ulvi Kurucu caddeleri üzerindeki yolcuların Adliye ve Kampüs tramvay hatlarına aktarma yapabileceği otobüs hattını hizmete sunarken otobüs tarifesinde de düzenleme yapacak.  Konya Büyükşehir Belediyesi, 21 Kasım Pazartesi günü itibariyle otobüs seferlerine yeni bir hat daha eklerken otobüs tarifesinde de düzenlemeye gidiyor. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi, Başak Caddesi, Karakayış Caddesi ve Ali Ulvi Kurucu Caddesi üzerindeki yolcuların Adliye ve Kampüs tramvay hatlarına aktarma yapabileceği 5 Nolu "Fetih Mah. Tramvay Hattı"nın 21 Kasım Pazartesi gününden itibaren seferlerine başlayacağı bildirildi. 

Hizmete girecek 5 Nolu otobüs hattının güzergahı; Saman Pazarı Hareket Merkezi, Aslanlı Kışla Caddesi, Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi, Başak Caddesi, Karakayış Caddesi, Fetih Caddesi, Belh Caddesi, Ankara Caddesi, Ali Ulvi Kurucu Caddesi, Alaaddin Kap Caddesi, Saman Pazarı Hareket Merkezi olacak.  Konya Büyükşehir Belediyesi, yoğun olan hatların sefer sayısını artırarak otobüs tarifesinde de düzenlemeye gidiyor. 21 Kasım Pazartesi gününden geçerli olacak yeni sefer saatleri tarife panolarından ve www.atus.konya.bel.tr web adresinden ilan edilecek. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim