AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve ilçe teşkilatıyla birlikte esnaf ziyareti yaptı, mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Sert, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyesi adayları; esnaf ziyareti yaptı. 

Mevlana Müzesi ve Mevlana Meydanı çevresi ile Mevlana Çarşısı’nda esnaflarla bir araya gelerek işyerine hayırlı işler dileyen Leyla Şahin Usta ve teşkilat mensupları; Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca’ya destek istedi.

USTA VE KILCA ESNAF ZİYARETİNDE SİMİT YAPTI

Esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, bir simitçi fırını ziyaretinde kollarını sıvayarak işyeri çalışanlarıyla birlikte simit hamuru açtı ve simit pişirdi.

Geçtiğimiz günlerde Erasmus Değişim Programı kapsamında gittiği Polonya’da bir alışveriş merkezinde uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitiren Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman’ın ailesine taziye ziyaretinde de bulunan Leyla Şahin Usta, Hasan Kılca ve ilçe teşkilatı, Ribat Eğitim Vakfı’nı da ziyaret ederek vakfın yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi.

USTA VE KILCA’DAN MAHALLE BULUŞMALARI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve teşkilat mensupları; mahalle buluşmaları kapsamında ise Keykubat, Karaciğan ve Büyüksinan mahalle sakinlerini ziyaret etti. 

KARATAY’DA GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, her zaman vatandaşla bir arada olduklarını belirterek, “31 Mart Seçimleri, ülkemiz ve memleketimizin geleceği adına çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımız da Karatay’da Hasan Kılca Bey’i uygun gördüler. Kendisi oldukça tecrübeli ve dinamik. İnşallah sizler de 31 Mart günü teveccüh gösterirseniz adayımızın Karatay ve sizler için güzel hizmetlere imza atacağına inanıyoruz’’ diye konuştu.

TÜM PROJELERİMİZİ SİZLERLE İSTİŞARE EDEREK HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da 31 Mart Seçimlerine artık az bir süre kaldığına vurgu yaparak, “Kalan bu kalan süreyi en verimli ve dolu dolu geçirme adına gece gündüz gayret ediyoruz. Karatay’ın dört bir tarafında toplumumuzun tüm kesimleriyle bir araya geliyoruz. Yeni dönem için Karatayımız ve hemşehrilerimiz için birçok proje hazırladık. İnşallah tüm hizmetlerimizi hemşehrilerimizin görüşlerini alarak hayata geçireceğiz. Tek amacımız daha güzel bir Karatay’da hep birlikte yaşamak” dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, Keykubat, Karaciğan ve Büyüksinan mahalle sakinlerinden her seçimde olduğu gibi 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde de AK Parti’ye ve adaylarına en güçlü desteği vermelerini istedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim