Büro Memur-Sen Konya Şubesi İftar yemeğine Ak parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Konya Şube Başkanı Nafiz Karlıer, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların Konya Şube başkanları, Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Mahmut Çimen ve yönetim kurulu ile çok sayıda Büro Memur-Sen Konya Şubesi üyeleri katıldı.

Protokol konuşmaları iftar yemeğinin öncesi gerçekleştirilirken, ilk sözü Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Mahmut Çimen aldı. Çimen “ Sendika olarak üyelerimizin hak ve hukukları almak adına her saha ve alan çalışmalarımızı arkadaşlarımla birlikte sürdürüyoruz. Hedefimiz mevcut üye sayımızı daha da artırmaktır” dedi.

Memur-Sen Konya Şube Başkanı Nafiz Karlıer’in selamlama konuşmasının ardında söz olan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı; Büro Memur-Sen’in erdemli sendikacılık anlayışıyla, kamu görevlilerinin sorunlarının çözümüne paydaş olarak, yeni kazanımlar elde etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından hep birlikte iftarlar açıldı ve iftar sonrası içilen çaylar ile birlikte Büro Memur-Sen üyeleri arkadaşlarıyla birlikte sohbetler gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim