On bir ayın sultanı Ramazan’da iftar sofraları eş, dost, akraba ve yakınlarla biraraya gelince daha neşeli ve huzurlu bir hal alıyor. Zengin fakir ayrımı yapmaksızın insanları iftar sofrasında buluşturan ve bu sevinci paylaşmalarını sağlayan Ramazan ayında kişiler ve kurumlar da düzenledikleri iftar programlarıyla Ramazan ayının bereketinden ve faziletinden daha çok istifade etmeye çalışıyor. 

Konya’da uzun yıllardır tatlı sektöründe faaliyet gösteren Meşhur Şark Kadayıfçısı Remzi Usta Ramazan geleneğini bu yıl da bozmadı. Alyans Kösedağ Restoran’da iftar yemeği veren Şark Kadayıfçısı Remzi Usta’nın sahibi Remzi Bural, ortaklarını, çalışanlarını, sevenlerini, dostlarını ve akrabalarını iftarda biraraya getirdi. İftar programına Beyhekim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdulcelil Kalem de katıldı. 

Ramazan ayının rahmet, bereket ve günahlardan arınma ayı olduğunu belirten Remzi Bural, “Bu mübarek ayın rahmetinden ve bereketinden daha fazla istifade edebilmek için iftar sofralarımızı şenlendiriyoruz. Ramazan paylaşmaktır, Ramazan berekettir, Ramazan hoşgörüdür. Bu mübarek aya tekrar ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşarken, mutluluğumuzu dostlarımızla paylaşmış olduk. Davetimize icabet eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

RASİM ATALAY

Editör: TE Bilişim