Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 1 Kasım genel seçimlerin sonuçlanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Mehmet Akif Ersoy'un 'Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez' sözleriyle, yüreklerin toplu vurmasıyla AK Partinin yüzde 49.6'lık oy oranıyla kesin bir zafer kazandığını söyledi. 

Başkan Gün, Bozkır'ın tarihinde ilk defa iktidar partisine yüzde 75'lik oy oranıyla desteklediğini, bu oy oranının Bozkır'ın birlikte olduğunun, beraber olduğunun, bir olduğunun, yüreklerin aynı çarptığının göstergesi olduğunu belirtti. 

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Bozkır tarihinde ilk defa iktidar partisini bu kadar büyük bir oranda destekledi. 7 Haziran genel seçimlere baktığımızda yüzde 66 olan oy oranı, 1 Kasım'da milletimizin iradesiyle yüzde 75 oldu. Aslında bu oran bizlere büyük bir sorumluluk yükledi ve biz bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Daha hırslı, daha güçlü, daha verimli çalışacağız. Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, biz millete sevdalıyız, hizmete sevdalıyız. Bizim derdimiz bu millete hizmet etmek ve biz görevimizi tamamladığımızda Bozkır'ın çehresini nasıl değiştirdiğimizi tüm hemşehrilerimiz görecek, takdir edecek" diye konuştu. 

'BOZKIR'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ'

Başkan Gün sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Başbakanımızın destekleriyle, Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'ın destekleriyle Bozkır'da birçok çalışma yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Alt yapı anlamında Bozkır'a 30 milyonluk yatırımla çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Alt yapı çalışmalarımız tamamlandıktan sonra üst yapı çalışmalarımıza daha dolu dizgin devam edeceğiz. Üst yapı çalışmalarında Prestij caddemiz tamamlanacak, şehir konağımızın ihalesine çıkıldı ve  hızla yükselerek bitirilecek, gençlik merkezimiz hizmete girmiş olacak, kapalı Pazar alanımız kasım 26'da ihaleye çıkıyor, anıt meydanımızın ihale çalışmaları devam ediyor, mezbahanemizin yenileme çalışmaları için çalışmalarımız devam ediyor, Bozkır'ın ilk bilgi evi tamamlanacak ve bunun için çalışmalarımız da son aşamaya geldi, Bozkır'ın en önemli projelerinden bir tanesi olan Çarşamba çayı rekreasyon projesi hayata geçmiş olacak, Otogar yapım çalışmalarına 2017 yılının başında başlamayı planlıyoruz."

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim