Kızılay Konya şubesini ziyaret eden Tapu ve Kadastro V. Bölge Müdürü Kenan Çiftçi, “14 Şubat Gününde özellikle Kızılay Konya şubesini özellikle ziyaret ettik.  Bu gün sevgililer günü. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü olarak bizim sevgilimiz, 7’den 70’ e milletimizin dar gününde yanında olan Kızılay’ımız ile Afrin’de tarih yazan, sınırlarımızın güvenliği için Afrin’de zulüm gören Kürt, Türkmen, Arap Suriyelilere barış getirmek ve terörü bitirmek için bulunan gururumuz, her şeyimiz, göz bebeğimiz şanlı Mehmetçiktir. Bu nedenle bu gün Müstesna Kuruluşumuzu ziyaret ettik. Kızılay Konya şubesi başkanını ve çalışanlarını tebrik ederek, başarılarının devamını dileriz” dedi. 

Türk Kızılay’ı Konya Şubesi Başkanı Av. Kemal Gödeneli’de ziyaretten memnun olduklarını belirterek, “Bize destek veren Tapu ve Kadastro V. Bölge Müdürü Kenan Çiftçi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Kızılay olarak Konya’da vatandaşlarımızın desteğiyle başarılı ve gurur verici çalışmalar yaptık. Bundan dolayı da Konya’daki bütün destekçilerimize ve her zaman yanımızda olan herkese de teşekkür ediyorum. Tapu ve Kadastro V. Bölge Müdürlüğü çalışanlarının Kızılay hastanemizde sağlık hizmete almaları noktasında bir görüşme yaptık. Yakın zamanda hayata geçecek olmasından mutlu oluruz” diye konuştu. 

Daha sonra Tapu ve Kadastro V. Bölge Kenan Çiftçi, kendi yazmış olduğu ‘En Büyük Asker Bizim Asker’ şiirini çerçeveli olarak; ‘Türkiye’mize Diz Çöktüremeyecekler’ ve ‘Gönüller Tabibi Ya Hz. Mevlana’ şiirlerini Kemal Gödeneli’ ye hediye etti. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim