Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılan Karatay Karaaslan Piknik Bahçesi'nde iftar hazırlığı yapan vatandaşlarla buluştu. Başkan Hasan Kılca, vatandaşların özellikle hafta sonları büyük ilgi gösterdiği Piknik Bahçesi'nde hafta sonlarını değerlendiren hemşehriyle sohbet ederek piknik bahçesi ile ilgili bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

TÜRKİYE'NİN İLK BİREYSEL PİKNİK BAHÇESİ RAMAZAN'DA DA İLGİ ODAĞI

Kılca, Karaaslan Piknik Bahçesi'nin yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda kurulduğunu ve Türkiye’nin İlk Bireysel Piknik Bahçesi olduğunu hatırlatarak, "Karaaslan Piknik Bahçemizde iftar hazırlığı yapan ve aileleri ile güzel vakit geçiren hemşehrilerimizi ziyaret ettik. 100'er metrekarelik 454 adet bireysel piknik bahçemiz, vatandaşlarımızın hizmetinde. Mangal yerleri, kamelyalar, lavabolar, peyzaj bitkileri, fitness ve çocuk oyun alanı ve mescit gibi birçok sosyal donatı alanlarıyla Karaaslan Piknik Bahçemiz, Konyamızın yeni bir cazibe merkezi haline geldi. Ramazan ayında ve özellikle de Yaz aylarının gelmesiyle birlikte hemşehrilerimizin uğrak yeri" dedi.

ÖNCELİĞİMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN HUZUR VE MUTLULUĞU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karatay'ın daha da gelişmesi ve ilerlemesi için gayret edeceklerinin altını çizerek şunları kaydetti: "Karatay Belediyesi olarak en önemli önceliğimiz vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğudur. Bunun tesisi için de ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Ben, şehrimizin en büyük parklarından biri olan piknik bahçemize tüm hemşehrilerimi davet ediyorum."

HABAR MERKEZİ

Editör: TE Bilişim