Konya’da alışılmışın dışında sattığı ürünler ile bayanların hizmetine açılan Hershey Butik, yapılan kokteylde misafirlerini ağırladı. Özel sektörde öğretmenlik yapan Derya Atila ve Filiz Galyunoğlu’nun biraraya gelerek açtığı mağaza kesilen pasta ile açıldı. Açılışa Atila ve Galyunoğlu’nun sevenlerinin dışında bayanlar da büyük ilgi gösterdi. Açılış öncesindeki kokteylde misafirler, Grup Baston’un yaptığı müzik dinletisi ile eğlenceli dakikalar geçirdi.

SEKTÖRE YENİLİK GETİRDİLER

Derya Atila ve Filiz Galyunoğlu’nun bayanlara özel açtığı Hershey Butik, yeniliklerle sektöre adımını attı. İç ve dış mimarisi alışılmışın dışında olan Hershey, oldukça dikkat çekiyor. Müşterilerine sadece satış yapmayı amaçlamayan işletme sahipleri, iş yeri bahçesindeki yeşil alanda bayanları ağırlamaktan memnun olacaklarını ifade ediyor. Daha önce farklı illerde de bu sektörde hizmet verdiklerini belirten Atila ve Galyunoğlu, yine farklı konseptlerde, farklı şubelerde bayanlarını ilgisini çekmeyi planlıyor.

MÜZİK DİNLETİSİ VE KESİLEN PASTA İLE AÇILDI

Hershey Butik’in açılışı öncesinde akşam saatlerinde bir kokteyl verildi. Müzik dinletisinin yanı sıra işletme sahipleri Filiz Galyunoğlu ve Derya Atila, misafirleri ile tek tek ilgilendi ve yeni açtıkları işletme hakkında bilgiler verdi. Açılışa katılan bayanlar bu sektöre Hershey Butik ile bir yenilik geldiğini belirterek, işletmenin hayırlı olmasını diledi. Açılış öncesinde katılımcılara hitaben konuşan Derya Atila, “Hershey Butik’in açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Buraya kadar gelen tüm dostlarımızın ayağına sağlık” dedi. İşletmenin diğer ortağı Filiz Galyunoğlu ise, “Yeni bir heyecan ile Hershey Butik’i açtık. Heyecanımıza ortak olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından ‘Hershey’ yazılı pasta kesildi ve misafirlere ikram edildi.

‘AMACIMIZ OLMAYAN BİR ŞEY YAPMAKTI’

Hershey Butik’in açılışının ardından işletme ortakları Atila ve Galyunoğlu Konya Yenigün Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Derya Atila daha önce de bu sektörde olduğunu belirterek, “Ben bir yıldır bu sektördeyim. Gaziantep’te de bir iş yerim var. Konya’da da arkadaşım Filiz ile burayı açtık. Bu zaten bizim çok önceden düşündüğümüz ve yapmak istediğimiz bir hayalimizdi. Farklı bir konseptle sektöre giriş yaptık. Amacımız olmayan bir şey yapmaktı. Bunu gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Burada bulunan kıyafetler dünya markası, ayrıca çok daha uygun fiyatlarla satışını yapıyoruz. Satışla da kalmıyoruz tabi. Müşterilerimiz ile sohbet edebileceğimiz, kahve içebileceğimiz bir ortam oluşmasını istemiştik, hedefimiz buydu. Şimdi hayalimizi gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

‘SADECE BİR İŞYERİ DEĞİL BURASI’

Çok keyifli bir iş yaptıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Filiz Galyunoğlu ise, “Çok severek ve isteyerek bu sektöre giriş yaptık. Yeni bir iş yeri, çok keyifli ve heyecan verici. Buraya arkadaşlarımız geliyor, onlarla sohbet ediyoruz. Yani sadece ticari bir işyeri değil burası. Burayı gördüğümüz anda, ‘aradığımız mekanı bulduk’ dedik. Düşüncelerimize uygun bir ortam oluşturduk. Gelenler de çok beğeniyor ve farklı olduğunu söylüyor. Konya’da zaten böyle bir yer ilk diyebiliriz. İlerleyen zamanlarda farklı şubeler düşünüyoruz. Orada daha farklı konseptler uygulayabiliriz. Çıtayı düşürmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED SAYDAM 

Editör: TE Bilişim