100'er metrekarelik 454 adet piknik bahçesinin yer aldığı yeni konseptte; mangal yeri, kamelya, lavabo ve peyzaj bitkileri, ortak alanlarda ise fitness ve çocuk oyun alanı mescit gibi sosyal donatı alanları ile ailenizle birlikte güzel bir gün geçirmeniz için her şey düşünüldü.

Piknik anlayışına yeni bir yaklaşım getiren Karaaslan Piknik Bahçesi, Konya’da büyük bir ihtiyacı karşıladı. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konu ile ilgili yaptığı açıklamada yaz aylarında ailelerin sadece kendilerinin kullanabileceği bir alanda piknik yapma ihtiyacını karşılamak için farklı bir konsepti hayata geçirdiklerini söyledi.

KARATAY’IN TÜM PARKLARI ÇOK YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR 

Başkan Hançerli, Şehir, Adalet ve Olimpiyat Parkı gibi büyük parkların yoğun talep gördüğünü hatırlatarak; Konya’da bir ilk olan piknik bahçesinde vatandaşların aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirebileceklerini belirterek; piknik alanları boşaldığında yeni bir ailenin gelip pikniğini yapabildiğini söyledi. Karatay Şehir Parkını açıldığından bu güne 2 Milyondan fazla kişinin ziyaret ettiğini dile getiren Başkan Hançerli, daha fazla piknik alanına duyulan ihtiyaç nedeniyle Karaaslan Piknik Bahçesini yaptıklarını söyledi.  Başkan Hançerli, piknik bahçelerinin artan ihtiyaca bağlı olarak ileride daha da çoğalabileceğini belirtti.

 “Başkan Hançerli, Karatay’ın hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyerek; çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim