Beyşehir ilçesinde, kar yağışı sonrası etkili olmaya başlayan ağır kış şartlarının trafiğe çıkan sürücüleri olumsuz etkilememesi için Belediye ekiplerince çalışma yürütülüyor. Beyşehir belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hafta sonu gece gündüz demeden tuzlama ve kar kürüme çalışmalarına devam ediyor. İlçenin çarşı merkezinde ise caddelerde ve kaldırımlarda tuzlama çalışmaları sürdürülüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, kar yağışının ardından hava sıcaklığının eksilere düşmesinin üzerine, ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan yollarda görülen buzlanmaya karşı önlem alındığını belirtti.

Bayındır, “Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrimizin merkezinde yayaların yere düşmemesi için cadde ve sokaklarda, özellikle de eğimli kesimlerde buzlanmaya karşı tedbirler alırken bu kapsamda tuzlama faaliyetlerine hız verdiler. Belediyemizde kurduğumuz ekiple gelen şikâyet ve talepler doğrultusunda, anında hizmet veriyoruz. Bu dondurucu soğukta fedakârca Beyşehir’e hizmet eden belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Asıl kahraman onlar, gece gündüz mesai kavramı gözetmeden şehrine hizmetkâr olan ekiplerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim