Saadet Partisi Konya Merkez İlçeler Kasım Ayı İlçe Divan Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya; Saadet Partisi Genel Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, İl Başkan Yardımcısı Yavuz Aydın, Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, Selçuklu İlçe Başkanı İbrahim Ceylan, Karatay İlçe Başkanı Mustafa Uyar, ilçe başkanlık divanları ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

ÜMMET COĞRAFYASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Toplantının açılış konuşmasını Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı İbrahim Ceylan yaptı. Ceylan; “Ümmet Coğrafyasının parçalandığı ayrıştırılmaya yüz tutuğu bir dönemde Saadet Partisinin bir mensubu olarak bu divan toplantısına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Başta İslam Coğrafyası ve memleketimiz için en iyi çalışmayı ortaya koymak için bu teşkilat çalışmalarını yapmamız gerekiyor.

Merkez Mahallelerimiz olmak üzere, taşra mahallelerimiz ile beraber ciddi ve istikametli bir çalışma ortaya koymamız gerekiyor. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımız ile bir bütün şekilde çalışmayı ortaya koymaya çalışıyoruz ve bundan sonra da daha iyi bir şekilde koyacağız.

Gerçekleştirmiş olduğumuz 7. Olağan kongremiz ile beraber ikinci yarım asırlık çalışmaların fişeğini de ateşlemiş oluyoruz. Bu vesile ile Konya’dan Genel İdare Kurulu listesine alınan ve Hukuki işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Konya’mızın önceki dönem il başkanı Hasan Hüseyin Uyar Bey’e de bu zorlu görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Toplantıda konuşan Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz “Türkiye özüne dönmeli, kendi hak ve adalet anlayışını benimseyerek batının ve batılın bizlere dayattığı kuralları, rotaları kabul etmiyoruz” dedi.

Türkiye başta AK Parti iktidarı Milli ve Kendine öz sistemi, çizgiyi belirlemekten ziyade, sürekli Amerika ve Rusya’nın belirlemiş olduğu rota içerisinde kendini kaybetmiş durumdadır. Geçtiğimiz günlerde bunu bir kez daha yaşayarak bu durumu tatbik etmiş olduk. Amerika onca tehdit ve hakaretten sonra, ağıza alınmayacak sözlerden sonra hala o ülkeye ziyaret gerçekleştiriliyor ve hiç bir şey olmamış gibi el sıkışılıyor, müttefikiz görüntüsü veriliyor. Bu kabul edilemez bir durum” dedi.

YENİ BİR DÜNYA İDEALİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Toplantıda rapor sorgulamalarının ardından kapanış konuşmasını gerçekleştiren Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, Yeni bir dünya ideali ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki artık vatandaşımız da şuan ki durumun sıkıntısını görüyor. Yine vatandaşlarımız bugüne kadar gördü ki Saadet Partisi 50 yıldır aynı istikamet ve çizgide çalışmalarını yaptı ve bundan sonra yapacağına inanıyor. Bunun için bizlerin yapması gereken kucaklarımızı açıp vatandaşlarımıza Milli Görüş’ün elini uzatmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim