Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşların katıldığı, her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Hasbihal Buluşmalarında Belediye Başkanı Mehmet Tutal yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle buluşmaları ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun yaşandığını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Hasbihal Buluşmalarımız kapsamında her hafta farklı bir mahallede hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz. Kırsal mahallerimizde 5 mahallemiz kaldı. Tamamlayınca merkez mahallelerimizde Hasbihal Buluşmalarımız başlayacak. Yaptığımız hizmetlerimizi hemşehrilerimize aktarmak, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor. Seydişehir Belediyesi olarak her kesimden ve her yaştan insanın görüş ve önerilerine önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediyesi olarak çalışmalarına hız verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Çalışanlarımız, mahalle muhtarlarımız ve en önemlisi hemşehrilerimizle güzel bir sinerji yakaladık. Hemşehrilerimizin fikirleriyle bize yol göstermelerini önemsedik. Farklı programlarla hemşehrilerimizin hep yanında ve içinde olduk, onlarda sağ olsun bizi kendilerinden biri gibi görerek bizlerin yanında oldu. Samimiyet, içtenlik ve güler yüzle karşıladılar ve ev sahipliği yaptılar. Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle hizmet ve çalışma planlarımızı yapıyoruz. Her mahalle için öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyoruz ve ona göre yol haritamızı çiziyoruz” dedi.
Her gün ayrı bir mahalleyi ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile birlikte hasbihal ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Geride bıraktığımız 3 buçuk yıl içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları sizlerle birlikte gözden geçirmek, sizlerden gelen talepler doğrultusunda değerlendirmek için birlikte oluyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde mahalle için yaptığımız hizmetleri ve yatırımları değerlendiriyor, eksikleri varsa giderilmesi noktasında çalışmalarımızı başlatıyoruz" diye konuştu. 
Yapmış olduğu hizmetleri sunum eşliğinde aktaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahallerde ayrıca ev ziyaretlerinde de bulundu.
İHA
 

Editör: TE Bilişim