Dernek Başkanı Söğüt ve beraberindekiler Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a yapılan yeni dernek binası ve kendilerine göstermiş olduğu destek ve ilgiden dolayı teşekkür etti. 
Kamu yararına hizmet veren derneklere imkanları ölçüsünde destek verdiklerini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Adı üstünde Şehitlik Parkıydı, isabetli oldu. Sizler tarafında kullanılacak. Yaptığımız çalışma bir ve ya iki ilde belediyeler tarafından yapılmış. Türkiye genelinde ilçelerde bir ilk. İyi günlerde kullanın. Sizler canlarınızı, ciğerlerinizi evlatlarınızı, gazilerimiz ise organlarını bu vatan için feda ettiler, edilmeye de devam ediyor. Bizlerinde bu noktada destek olması, fedakarlık yapması şart. Görevimizi yapıyoruz" dedi. 
Şehit ve gazi ailelerine verdiği hizmetten dolayı Başkan Tutal'a teşekkür eden Dernek Başkanı Söğüt, “Bize çok güzel bir hizmet verdiniz. Şehit ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. Türkiye'de ilk defa yapılmış bir proje. Emek verdiniz. Size ve çalışanlarınıza vermiş olduğunuz hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
22 yıl önce eşi şehit olan Fatma Söyler ise, “İki kızım var. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Burayı bizim için düzenledi. Çok güzel olmuş eline sağlık. Kendisine hayırlı çalışmalar diliyorum" dedi. 
İç Güvenlik Gazisi Ahmet Şen ise, "Türkiye'de sayılı projelerden birine imza atılıyor. 30 şehit kardeşimizin her birini ay yıldızla temsil ediliyor. Proje tamamlandığı zaman herkesi bekliyoruz. Mekanımız herkese açık. Teşekkür ediyorum Seydişehir Belediyemiz ve çalışanlarına" şeklinde konuştu. 
İHA
 

Editör: TE Bilişim