Uzman Çavuş Çetin, görev yerine dönmeden önce hayatını Rumeysa Koç ile birleştirirken, Başkan Toru, genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. 

Afrin’de uzman çavuş olarak görev yaptığı operasyon esnasında yakınına füze düşmesi sonucu ağır yaralanarak tedavi için Konya’daki baba ocağına getirilen Gazi Ahmet Çetin, daha önce de Elbab’da düzenlenen operasyona katılmış ve orada da gazilik unvanını almıştı. Tedavi sürecinin ardından iyileşen Çetin, görev bölgesine dönmeden önce hayatını Rumeysa Koç ile birleştirdi. Merasim, Meram Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleşirken genç çiftin nikahlarını Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kıydı.

“RABBİM İKİ CİHAN SAADETİ VERSİN”

Aile yakınlarının da katıldığı nikah töreninde konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Gazi Ahmet Çetin’le daha önce evine gerçekleştirdikleri ziyarette tanıştıklarını belirtirken “Hamdolsun gazimiz iyileşti. Gitmeden önce nikah akdini gerçekleştireceğiz. Rabbim iki cihan saadeti versin, mutluluklarını daim etsin ve bu evlilikten devletine milletine hayırlı nesiller ihsan etsin.” şeklinde konuştu. 

Genç çift ise Başkan Toru’ya teşekkür ederek hayatlarını birleştirdikleri imzayı attılar.   

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim