Toplantıya konukolarak katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediyeprojeleri hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi.
KonyaTicaret Odası, Ekim ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gündemdeki sosyalve ekonomik konuların görüşüldüğü Meclis toplantısına Konya Büyükşehir BelediyeBaşkanı Tahir Akyürek konuk oldu. KTO Meclis üyeleriyle bir araya gelen Akyürekbelediye projeleri hakkında bilgi verdi. Toplantının açılışında konuşan KonyaTicaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk Konya’nın tarihinde olduğugibi bugün de gösterdiği gelişimde kurumlar arasında birlik ve beraberliğinönemini belirtti. Başkan Öztürk, “Geçmişte Anadolu Selçuklu’nun başkenti olanKonya özellikle son on yıllık dönemde hızlı bir gelişim içerisine girdi. Bugelişimde kurumlar arasında birlik ve beraberliğin büyük önemi bulunmaktadır. Şehrimizdaha da gelişmek için potansiyele sahiptir. Birlik ve beraberliğimize devamettirdiğimiz müddetçe bugün gelinen noktadan daha hızlı bir gelişim sürecinegireceğiz. Bu birlik ve beraberlikte desteği olan, Sayın Büyükşehir BelediyeBaşkanımıza, Konya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

KTO'NUN HİZMETLERİNİ TAKDİREDİYORUZ

KonyaBüyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Konya Ticaret Odası’nda şehrinticaret erbabıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek “KonyaTicaret Odası, Türkiye’nin ikinci kurulan odası olması sebebiyle önemli birmisyona sahiptir. Bugüne kadar Konya için yaptığı hizmetleri takdirleizliyoruz. Şehrimizin tanıtımı için tüccar ve sanayicimiz önemli görevlerüstlenmektedir. Bu açıdan Konya Ticaret Odası ile işbirliği içerisinde çalışmakKonya’ya büyük fayda sağlamaktadır. Konya tarihi mirasıyla bir misyonasahiptir. Bu misyon doğrultusunda Konya’nın gelişimi için tüm kurumlarınişbirliği içerisinde çalışmaları devam etmektedir. Konya Ticaret Odası’na şehrimizeyaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

KTOUluslararası Fuar Alanı’nın Konya için önemine değinen Akyürek, Konya TicaretOdası’nın hazırladığı fuar alanının çevre düzenlemesi projesi kapsamında yeniotoparkının Tarım Fuarı’nda hizmete açılacağını belirterek, fuar alanınıngenişletilmesi için işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi. Belediyeprojeleri hakkında Meclis üyelerine bilgi veren Akyürek, Konya Bilim Merkezi,Tarihi Bedesten Çarşısı, Konya Olimpik Stadı, Türbe Önü, Kent Meydanı projelerikonusunda sunum gerçekleştirdi.

HABER MERKEZİ


Editör: TE Bilişim