Türkiye’nin farklı şehirlerinden Konya’ya eğitim için gelen öğrencilere konuk olan Başkan Hasan Kılca, iftar için hazırlanan yer sofrasında üniversiteli gençlerle birlikte oruç açtı.

Hasan Kılca, iftarın ardından öğrencilerle çay içti sohbet etti. Kendi öğrencilik yıllarını ve öğrenci evindeki anılarını da öğrencilerle paylaşan Kılca, bugün öğrencilik yaptığı yıllara döndüğünü, dolayısıyla da bu sofranın kendisi için çok anlamlı olduğuna vurgu yaparak sofralarını açan gençlere teşekkür etti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Bu yer sofrasında sizlerle birlikte iftarımızı yapmak, beni çok mutlu etti. Ramazan ayının başta İslam âlemi olmak üzere bütün insanlık için barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesini diliyorum. Rabbim ülkemizi ve birlikteliğimizi daim kılsın. Sizler de yarınlarımıza ne kadar iyi hazırlanırsanız ülkemiz o kadar ileriye ve güzele ulaşır” dedi.

Sofralarında Başkan Hasan Kılca’yı ağırlayan üniversiteli gençler de Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler ve Kılca ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

BAŞKAN ALTAY VE KILCA TERAVİH’TE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, iftar programının ardından Keykubat Mahallesi’ndeki Araplar Büyüksinan Camii’nde vatandaşlarla buluştu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, il ve ilçe teşkilat mensupları ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada vatandaşların talepleri dinlendi istişarelerde bulunuldu.

HABER MERKEZİ