Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın kayınbabası Mehmet Koyuncu, dün öğleden sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. Merhum Mehmet Koyuncu’nun cenazesi Meram İlçesi Çarıklar Mahallesi’nde bulunan Çarıklar Camii’ne getirildi. Burada, ikindi namazına müteakip merhumun cenaze namazı kılınarak helallik istendi. Merhum Mustafa Koyuncu’nun cenaze namazını Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu kıldırdı. Merhumun cenazesi, namazın ardından sevenlerinin omuzlarında taşınarak dualar eşliğinde Çarıklar Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi. 

Merhum Mehmet Koyuncu’nun cenazesine Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya’daki üniversitelerin rektörleri, sanayi ve ticaret odaları ile esnaf odası başkan ve yöneticileri, taşra belediyelerinin başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri, Konya milletvekilleri, bürokratlar ve belediyelerin üst düzey yöneticileri de katıldı. 

Cenaze töreninin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, taziye dileklerini kabul etti. Konya Yenigün Gazetesi olarak biz de merhum Mehmet Koyuncu’ya yüce Allah’tan rahmet, Koyuncu ve Altay aileleri başta olmak üzere merhumun sevenleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz. 

RASİM ATALAY 

Editör: TE Bilişim