Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Lokman Özturhan ile birlikte Bozkır ilçesinde çeşitli programlarla katılarak vatandaşlarla buluştu. 

BOZKIR BÜYÜK HİZMETLERGÖRDÜ

Bozkır ziyaretine ilçe SKM açılışıyla başlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ile farklı görevlerle 5 yıl birlikte olduklarını ifade ederek, birçok projeyi birlikte hayata geçirdiklerini belirtti.Şimdi yeni bir dönemin başladığını kaydeden Başkan Altay, “Teşkilatlarımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile birlikte Sadettin Saygı Bey bu dönem adayımız oldu. İnşallah İbrahim Başkan’dan aldığı çıtayı birlikte daha yukarıya götürmek için gayret göstereceğiz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Bozkır’a toplam 110 milyon lira yatırım yapıldığına dikkat çeken Başkan Altay, “Grup suları, kanalizasyon yatırımları yollar, prestij caddeler, KOMEK binaları, şehir konağı, Çarşamba Çayı’nın düzenlenmesi, yeni mezbahane açılışı gibi birçok proje hayata geçti. Bunlar yeterli mi?Değil. Bozkırımız her şeyin en güzeline layık. Bu dönemde hep birlikte Bozkırımızın ihyası ve inşası için gayret edeceğiz” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI ÇOK GÜÇLÜ GELİYOR

AK Parti İl Başkan Vekili Lokman Özturhan da 31 Mart’taki seçimlerde Bozkır’dan büyük destek alınacağına olan inancını dile getirerek,“Çünkü karşımdaki tabloya baktığımda MHP ve AK Parti’nin nasıl kenetlendiğini ve Cumhur İttifakı’nın ne kadar sağlam olduğunu görebiliyorum. İnşallah 31 Mart’taki seçimlerin sonucunu coşkuyla kutlayacağız” şeklinde konuştu.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Kim taş üstüne taş koymuşsa Allah razı olsun. Hükümetlerimizin, milletvekillerimizin çabalarıyla, Büyükşehir Belediyemizin ve Uğur başkanımız ciddi anlamda katkılarıyla önemli çalışmalar yaptık” ifadelerini kullanırken, Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı, “Seçime kadar girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. Partimizin belediyecilikteki başarılarını tek tek anlatacağız. Tevazu, samimiyetle ve gayretle inşallah gönül belediyeciliği anlayışını Bozkırımıza inşa edeceğiz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ustaoğlu, MHP ilçe başkanı Ata Küçükduran da 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olmak için teşkilatlar olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdiler.

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve Yalıhüyük Belediye Başkanları Hasan Koçer’in de katıldığı SKM açılış programının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirildi. AK Parti Bozkır İlçe Başkanlığı’nın revize edilen binasının açılışını gerçekleştiren Başkan Altay ve Özturhan, akabinde MHP Bozkır İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır programı kapsamında AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği vefa programına da katıldı. Burada birlik ve beraberliğe dikkat çeken Altay, “Hepimizin burada bulunmamızın bir amacı var. Daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye. Eğer Türkiye büyük ve güçlü ise hepimiz büyük ve güçlüyüz. Şimdi Suriye’de kimin belediye başkanı olduğunu, kimin meclis üyesi olduğunu, kimin hangi mahallede muhtar olduğunun bir önemi var mı? Yok. Allah devlete zeval vermesin. Bunun için birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkma zamanıdır. Şimdi küskünlük zamanı değil. Şimdi bir olmak, iri olmak, diri olmak, kardeş olmak zamanıdır. Geçmişteki her türlü olumsuzluğu bir kenara bırakacağız ve bugün çok önemli bir seçime giderken hep birlikte çalışarak, gayret ederek, gitmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İl Başkan Vekili Özturhan da “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın her birimiz bir neferiyiz. Ve onun arkasında Allah’ın izniyle dimdik duracağız” diye konuştu.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Mustafa Ustaoğlu,Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı da birlik ve beraberlik içinde Cumhur İttifakı’nın en yüksek oyu alması için çalışacaklarını dile getirdiler. 

BAŞKAN ALTAY BOZKIRLI ESNAFLARLA BULUŞTU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır programı kapsamında AK Parti Bozkır İlçe Gençlik Kolları’nın sosyal sorumluluk projesi olan elbise kumbarasının açılışını yaparak, Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer ve Bozkırlı esnaflarla istişare toplantısı düzenledi.  Başkan Altay, toplantıda esnafları dinleyerek yeni dönemde daha sık bir araya geleceklerini ifade etti. Oda Başkanı Yavuzer de düzenlenen toplantı nedeniyle teşekkür ederek esnaflar olarak taleplerini dile getirdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim