Kuvay-ı Milliye İlköğretim Okulu’ndaöğrencilere hitaben konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, miniköğrencilerin israf etmemeye, tasarruflu olmaya ve her şeyi yerli yerindeyapmaya alışmaları gerektiğini, bunun eğitimle gerçekleşeceğini ifade etti.

Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunanBaşkan Akyürek, “Güzel amaçlarla bir mesleği, hizmeti amaçlarsanız,çalışırsanız, öğretmenlerinizin, anne-babanızın sözünü dinlerseniz mutlakaamaçlarınıza ulaşırsınız. Hayatta en önemli şey iyi insan olmaktır. Bunu hiçbirzaman unutmayın. Sizlerin iyi insanlar olarak ailenize, memleketinize güzelhizmetler yapmanızı diliyorum” dedi.

BAŞKAN AKYÜREK KUMBARA HEDİYE ETTİ

Başkan Akyürek, konuşmasının ardındanöğrencilere tasarruf yapmaları için kumbara ve tasarruf ile ilgili çeşitlikitaplar hediye etti. Öğrencilerin tasarrufla ilgili şiirler okuduğu programdaKaratay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, kumbaralarla öğrencilerin gerçektentasarruf etmeyi ve tutumlu olmayı öğrenmesini dileyerek, ziyaret nedeniyleBaşkan Akyürek’e teşekkür etti.

HABER MERKEZİ


Editör: TE Bilişim