Çumra’ya bağlı Avdul Mahallesi Muhtar Adayı M. Fikri Arı, adaylık serüvenini ve seçildiği zaman yapacağı projeleri gazetemize anlattı. 

Halis niyet ve hizmet etme heyecanı ile yola çıktığını dile getiren Muhtar Adayı M. Fikri Arı, “Avdul doğdum büyüdüğüm mahalle. Burası Çumra’ya bağlı, ağırlıklı çiftçilikle uğraşılan, 350’ye yakın seçmeni olan bir mahalle. Ben buranın sevdalısı olarak, mahallemizin ve halkımızın en iyi hizmeti almasını gönülden arzuluyorum. Muhtar olma isteğimdeki tek gaye bu. Doğduğum topraklara hizmet etmek için tüm köylülerimizden destek istiyorum” dedi. 

Hedeflediği hizmetleri de anlatan Arı, “Malum muhtarlık bir aracılıktır. Halk ile devlet arasında aracı olur, halkın istediklerini, mahallenin eksikliklerini devlete yaptırtırsınız. Biz bu anlamda mahallemizdeki düğün salonunu büyüteceğiz. Mahallemize bir sağlık ocağı kazandırma çalışmasını yürüteceğiz. Okulumuzun yapımını hızlandıracağız. Sosyal bir alan kazandıracağız. Altyapı ihtiyaçlarında sürekli belediyenin kapısında olacağız. Özetlersek köyümüzle ortak kararların, ortak ihtiyaçların takipçisi olacağız. İstişareyi bırakmayacağız” diye konuştu. Arı, tüm Avdul Mahallesi sakinlerinden destek beklediğini sözlerine ekledi.

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

Editör: TE Bilişim