CHP Meram İlçe Binasında düzenlediği basın toplantısıyla,  CHP Meram İlçe Başkanlığına  Av. Saim Sezen aday olduğunu açıkladı.

Av. Saim Sezen, CHP Meram İlçenin gerçekleştireceği kongrede CHP Meram İlçe Başkanlığına aday olduğunu belirterek, “Büyük kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan ülkemiz, bugün ağır sorunlarla karşı karşıyadır. Bu sorunlar içeriden kaynaklanıyor. Halkamız, ‘Yurtta Barış, Dünya’da Barış’ istiyor. Her türlü ayrımcılığı ret ediyor.  Eşitlik, özgürlük, adalet, kardeşlik, birlik ve dayanışma, sevgi ve saygı ile huzur ve güven istiyor. Halkımızın beklentisi doğrultusunda devrimci bir anlayışla, olumlu yönde değişimi sağlamak, ülkemizin ve halkımızın sorunlarına çareler bulmak ve uygulamak tarihsel görevimiz olup, yurtseverliğin bir gereğidir. Elbirliği ile birlik ve dayanışma içinde gece gündüz çalışarak partimizi iktidara taşımalıyız.  Ülkemizin içinde bulunduğu makus tarihini yenmek için partimizin iktidar olması gerekiyor. Hep birlikte partimizin iktidarında Cumhuriyetimizi yeniden inşa edeceğiz. 2019 seçimlerine güç kazanmalıyız.  Ve güçlü hazırlanmalıyız. Partimizi iktidara taşımak içinde CHP Meram İlçe Başkanlığına adayım. Basın toplantısına katılan partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.  

CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül de, “Partimizin hafta sonu gerçekleştireceği ilçe kongremizin heyecanını birlikte yaşamaktayız. Bu kongremizde Meram İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan Saim Sezen’e başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

EMİNE ÖZDEMİR 

Editör: TE Bilişim