Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şube yönetimi, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile ASKON Genel Başkanı seçilen Orhan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konya Şube Başkan Yardımcısı Atilla Sinacı önderliğindeki 20 kişilik ASKON Konya heyetini, Genel Başkan Orhan Aydın, Teşkilat Başkanı Gökhan Yavuzer ve genel merkez yönetimi karşıladı. ASKON Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette karşılıklı sohbet ve istişareler edildi.

Başkan Orhan Aydın’a hayırlı olsun dileklerini ileten ASKON Konya Şube Başkan Yardımcısı Atilla Sinacı, “Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ülke iş dünyasının güçlü sesi ve lokomotifi ASKON gibi geminin kaptanı oldunuz. Biz inanıyoruz ki şahsınızın özverisi, genç ve dinamik oluşunuz, ASKON’un kaliteli ve güçlü yapısı ile çok güzel işlere imza atacaksınız. Kurulduğu günden bu yana hem genel merkez nezdinde hem şubeler nezdinde yaptığımız çalışmalar ülke ekonomisine yön vermiştir. Bundan sonra da yapılacak üst düzey çalışmalar, ülke ekonomisinin geleceğine yönelik projeler, sosyal etkinlikler ile ASKON daha da ileriye gelecektir. Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve ASKON Konya Şubesi adına sizi ve yönetiminizi tebrik eder, görevinizde başarılar dilerim” dedi.

‘KONYA BİZİM EN ÖZEL ŞUBELERİMİZDEN’

Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın da, “Sayın başkan yardımcımız Atilla Sinacı beye güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. ASKON Konya Şubesi, kurulduğu günden bu yana çadırın orta direği olmuştur. Konya şubemiz hep önde giderek, ASKON adına özel çalışmalar yapmıştır. Yapılan çalışmaların bir çoğu sadece Konya değil, ülke için önemli çalışmalar olmuş ve örnek teşkil etmiştir. Her zaman genel merkezin arkasında olan, milli bir şuura sahip ASKON Konya Şubemiz, şahsım nezdinde de özel bir yere sahiptir. Bundan sonraki süreçte yine el ele vererek çok kıymetli çalışmalara imza atacağız. Ben ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu. Konuşmalar sonrası, 2019 yılında planlanan projeler istişare edildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim