ASKON  Konya Şubesi, İŞKUR işbirliği ile organize edilen girişimcilik eğitimlerinin bir tanesini daha tamamladı. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi, İŞKUR işbirliği ile organize edilen girişimcilik eğitimlerinin bir bölümü daha tamamladı. ASKON bu yıl içerisinde şube binasında 4 etaptan oluşan programlarla yaklaşık 100 kişiye eğitim vermiş oldu. ASKON Konya Şube Binası’nda gerçekleşen eğitimlere katılım yoğun oldu. İŞKUR’un görevlendirdiği hocalar tarafından girişimci adaylarına çeşitli konu başlıklarında dersler verildi. 

Kurslarını bitiren eğitimciler böyle bir imkan sundukları için ASKON Konya Şubesi ve İŞKUR yöneticilerine teşekkür etti. 

Bu yıl içerisinde yaklaşık 100 öğrenciye girişimcilik eğitimi verdiklerini ifade eden ASKON Konya Şube Genel Sekreteri Muaz Gülyiğit, ilgiden memnun olduklarını ifade etti. 

Gülyiğit, “Her yıl burada girişimci adaylarına İŞKUR ile birlikte dersler veriyoruz. Yoğun talep üzerine bu yıl da açtık. Şimdi de 25  adaya eğitim verdik. Eğitimler yeni iş kuracak girişimci adaylarımız için son derece önem arz etmektedir.  İnsanları iş kurmaya teşvik ediyor. Sertifika verdiğimiz birçok girişimci bugün devlet desteği ile kendi yerini açtı ve işine devam ediyor. Devletimizin bu uygulamasında yer almak bizleri de sevindiriyor. Eğitimlerini alan öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kurslarda yer almak isteyenler  İşkur'u ve ASKON’u takip ederlerse yeni dönemde de eğitimlerimiz olacaktır.  ASKON  olarak  İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile faaliyetlerimiz sürekli oluyor ve olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı. Gülyiğit, eğitimlerini tamamlayan kursiyerlerin 1 ay gibi bir süre sonra sertifikalarını ASKON Konya Şube Binası’ndan teslim alabileceklerini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim