Aşikar Eğitim Kurumlarının Atiker de Luxe’deki geleneksel İftar yemeğine Aşikar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Öğretmen Fatma Arıkan, Genel Müdür Dr. Ahmet Gökhan Arıkan, öğretmenler, çalışanları, aileleri ve davetliler katıldı.

Geleneksel iftar yemeğinde konuşan Aşikar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Öğretmen Fatma Arıkan, “Ramazan ayının manevi havasında birlik ve dayanışmamızın güçlenmesi için bir iftarda daha beraber olduk. Birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde öğretmenlerimiz, çalışanlarımız ve aileleriyle bir arada olmak istedik. Bizi kırmayıp iftarımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bugün başarılı bir aile olduysak bunu birlikte başardık. Ülkemizin ve bizlerin bu birlikteliği bozulmasın. Konya da 17 yıldır eğitim sektöründe hizmette olan Aşikar Eğitim Kurumları olarak eğitimin kalitesinin artması için Tusem(Tıpta Uzmanlık Sınavı Eğitim Merkezi), Deulcom International (Yabancı Dil ve Kariyer Eğitim Merkezi), Dusem (Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı Merkezi) ve Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesiyle hizmet veriyoruz. 2019 -2020 eğitim döneminde Anadolu Lisesiyle de eğitim hizmetlerimize devam edeceğiz. Şimdiden bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

EĞİTİM SEKTÖRÜNDE BÜYÜMEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Aşikâr Eğitim Kurumları Genel Müdürü Dr. Ahmet Gökhan Arıkan eğitim sektöründe büyümeyi sürdürdüklerini ifade ederek, “Aşikâr eğitim kurumları olarak Konya’da eğitim sektöründe iyi bir yere geldiysek ve bugün bir aile olduysak bunu sizlerle birlikte başardık. Bugüne kadar bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlerin katkıları ve destekleriyle eğitim alanında hizmetlerimiz devam ederken, büyümemizi de sürdürüyoruz. Aşikar Eğitim Kurumları olarak hizmet verdiğimiz kurumlarının yanında, yeni eğitim döneminde Anadolu Lisesiyle de hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim