Ribat Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren ve Konya’da günlük binlerce aileye yemek ve gıda dağıtımı yapan Ribat Aşevi’ni ziyaret eden AK Parti Konya milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya merkezli, dünya mazlumlarına ulaşan Ribat Eğitim Vakfı’nı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Konya’da binlerce aileye günlük sıcak yemek ve ayni, nakdi yardımda bulunan Ribat Aşevi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Ziya Altunyaldız, Ribat Eğitim Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka’ya teşekkür etti. Altunyaldız, Konya merkezli bir vakıf olan RİBAT Eğitim Vakfı, “sadece Konya’da değil tüm dünyada mazlumların sesine ses olmuştur. Medeniyetimizin vakıf medeniyeti olduğunu tüm dünyaya hatırlatan Ribat Eğitim Vakfı’nın çalışmalarını takdirle izliyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretinden dolayı AK Parti Konya milletvekili Ziya Altunyaldız’a teşekkür eden Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka da Altunyaldız’a tablo hediye etti. Öte yandan ziyarette Ribat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Döğdü ve Ribat Aşevi Başkanı Ali Sakman da yer aldı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim