Toplantıya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere, AK Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Hançerli, Altınekin ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Altınekinliler Derneği Başkanı Veli Tekelioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Altınekinli iş adamları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve Altınekinliler katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin eğitime destek vermek adına gerçekleştirdiği 180 öğrenciye sağlanan burs imkanının; hem Altınekin’in hem de Konya’nın geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.  Eğitimli insanın gelişme ve kalkınma için en önemli kaynak olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli, herkesin gücü yettiğince Altınekin’e hizmet verebilme gayreti içerisinde olması gerektiğini vurguladı. Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Hançerli, Altınekinlileri güzel mevkilerde görmekten büyük memnuniyet duyduklarını, bunun yolunun ise eğitimden geçtiğini belirtti.

  Başkan Hançerli’ye verdiği destek için teşekkür eden Altınekinliler Derneği Başkanı Veli Tekelioğlu, Altınekinliler Derneği olarak bütün çabamız çocuklarımızın daha iyi eğitimli alabilmeleri sağlamak. Bu sene 118 kız ve 62 erkek öğrenci olmak üzere 180 öğrenciye burs vereceğiz.” dedi. Altınekinliler Derneği Başkanı Veli Tekelioğlu Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye ev sahipliği ve verdiği destekler için teşekkür etti.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim